Objavljene posljednje fotografije Kobeja Bryanta i njegove kćerke Gianne

Noć prije tragedije

Objavljene posljednje fotografije Kobeja Bryanta i njegove kćerke Gianne

Endin Čaušević

Nakon završetka igračke karijere Kobe Bryant se najviše posvetio svojoj porodici, a dosta vremena provodio je s kćerkom Giannom koja je bila izuzetno talentovana za košarku.

Kobe je često s mnogo ponosa govorio da će Gianna biti ta koja će imati veliku košarkašku karijeru, te je iskoristio svaki trenutak kako bi joj pomogao svojim savjetima.

Oni su išli na utakmicu na jednom turniru u kojem je učestvovala ženska ekipa koju je vodio Bryant, a u kojoj je igrala Gianna. No, zbog guste magle helikopter se srušio, te nažalost u ovoj nesreći su poginuli Kobe i Gianna, te još sedam osoba.

Američki TMZ je jutros objavio posljednje fotografije Kobeja i njegove kćerke koje su nastale u subotu navečer. On je bodrio svoju kćerku na utakmici u Mamba sportskoj akademiji u Thousand Oaksu.

Narednog jutra krenuli su na novi turnir, ali nažalost tamo nikada nisu stigli. Ovo su posljednje fotografije Kobeja Bryanta i njegove kćerke Gianne koje su snimljene dan prije njihove smrti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi