13

Komentari (13)

Niklas
Ina na yt the arrival of Luka Garza. Nije lose ako niste pogledali. U jednom trenutku trener kaze "Luka is every coaches dream". Znaci decko je potencijal.
Niklas
Citao sam da ce se prijavit za NBA draft ali nije siguran koje godine. Pise isto da su ga vec skauti kontaktirali tj neki menadzeri. Koliko je istina nisam siguran jer sam procitao to na blogu Penn State.
Emir
Ko god u ncaa ima ovaj ucinak zasigurno je vec kontaktiran od mnogih skaut
Niklas
Da Emir to sam procitao na blogu i navijaci penn state university ga hvale mnogo i porucuju da se prijavi za draft dok drugi zele da ostane ali vecina ih podrzava draft s porukama da imamo G. u NBA i kako ce se pokazat. Sad sta ce biti ostaje da se vidi. Pozz
Niklas
Citao sam da ce se prijavit za NBA draft ali nije siguran koje godine. Pise isto da su ga vec skauti kontaktirali tj neki menadzeri. Koliko je istina nisam siguran jer sam procitao to na blogu Penn State.
Edin
Sad je vec bolji od Campare, Gegica, Buze, Kamenjasa i Vrabca koji igraju u 2 nlb ligi. I zadnji su na tabeli!
VelaHavle
Vec ga vidim u dresu Hrvatske... naci ce mu 2 godine boravka tamo ili neka pranena.
Dobojlija
Garza je nedavno odbio hrvatsku,zato oni traze naturalizovanog igraca ,procitajte malo hrvatske portale
Prazina
Je, Hrvatskoj je baš potreban jedan Garza kraj 7 NBA igrača i mase europskih 6 klasa iznad njegove. Njima je potreban jedan superkvalitetan razigravač i neka im se većina odazove ovih oni su na konju.
Edin
A takvog nemaju, pa moraju traziti amerikanca! !!!
Malilav22
Zašto onda crncuge odnosno Amerikanca uzima hrvaska ako imaju tako talentovane igrace da ne spominjem koliko i iz Bosne igraju za hr
dinas
Nema razloga da se odmah ne pozove jer ovo sto sad igra nema neki pretjeran kvalitet.
epa
ima veci kvalitet nego nasa liga i aba liga... i ovi igraju utakimce svako 2-3 dan...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.