I kamen bi zaplakao: Supruga Kobea Bryanta emotivno obilježila godišnjicu  braka

Crvene ruže su opet tu, ali...

I kamen bi zaplakao: Supruga Kobea Bryanta emotivno obilježila godišnjicu braka

E. Škorić

Prošla su skoro tri mjeseca od tragične smrti legendarnog košarkaša Kobea Bryanta.

Podsjećamo, Kobe je zajedno s kćerkom Gigi (13) i ostalim putnicima izgubio život nakon što se srušio helikopter, a njegova supruga Vanessa ostaje sama da ide kroz život s preostale tri kćeri.

Smrt legendarnog bivšeg košarkaša Los Angeles Lakersa potresla je cijeli svijet, ali najveću bol ipak nose Vanessa i najbliži članovi porodice te prijatelji.

Njegova supruga proslavila je jučer 19 godina braka s jednom fotografijom iz arhiva uz opis koji i kamen tjera na suze.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_ITucyDzf2/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

"Moj kralju, srce moje, moj najbolji prijatelju. Sve najbolje za 19. godišnjicu braka, dušo. Toliko mi nedostaješ. Voljela bih da si ovdje i da me držiš u naručju. Volim te", napisala je Vanessa, koja tradicionalno 18. april obilježava kao dan kada se udala za Kobea.

Opet je Vanessa dobila ruže, no ovaj put umjesto Kobea iste su joj darovali kćeri, jednu je poslao Pau Gasol, veliki prijatelj tragično preminulog Bryanta.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B_JWR9ND-MU/?utm_source=ig_web_copy_link[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi