"Shaq mi je ponudio 10.000 dolara da se potučem s Bryantom"
Foto - EPA

Raider otkrio zanimljivu priču

"Shaq mi je ponudio 10.000 dolara da se potučem s Bryantom"

M. Šljivak

Isaiah Raider, nekadašnji saigrač Shaquillea O'Neala i Kobeja Bryanta iz Los Angeles Lakersa, otkrio je zanimljivu ponudu koju je imao od Shaqa.

Čuveni centar nudio mu je 10.000 dolara kako bi se potukao s Kobejem Bryantom, jer je bio jedan od rijetkih koji je mogao da legendarnog košarkaša izbaci iz ritma.

"Kada sam stigao u Lakerse Shaq mi je rekao: Ako uspiješ da se potučeš s Kobejem, čeka te 10.000 dolara u svlačionici. Sve po jedan dolar"; rekao je Raider i naravio je:

"Pomislio sam, ma dajte ljudi, igrajte košarku. Mislio sam da su ludi. Znao sam da bih izletio iz ekipe da sam podigao ruku na tog čovjeka", rekao je Raider.

Raider je imao odličnu NBA karijeru koju je okončao titulom prvaka s Los Angeles Lakersima. Igrao je za Minnesotu, Portland i Atlantu i prosječno je ubacivao 16.7 poena po meču.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi