I Kevin Durant ima koronavirus!

Jedan od četvorice igrača Netsa

I Kevin Durant ima koronavirus!

E. Škorić

Sve veći broj košarkaša nalazi se u grupi pozitivnih na koronavirus.

Durant je večeras dobio rezultate testiranja na koronavirus - pozitivan je i postao je sedmi NBA košarkaš koji je zaražen.

Prethodno je Brooklyn Nets objavio da su četvorica igrača pozitivno testirana na koronavirus, među njima dakle i Durant, a odranije su u toj skupini Rudy Gobert i Donovan Mitchell iz Utaha te Chris Wood iz Detroit Pistonsa.

Durant je u subotu tesiran, a rezultati su stigli tek danas.

"Osjećam se dobro. Svi budite oprezni, pazite na sebe i idite u karantinu. Proći ćemo zajedno kroz ovo", napisao je Durant.

Svjetska zdravstvena organizacija potvrdila je više od 184.000 slučajeva COVID-19 diljem svijeta, što dovodi do više od 7.500 smrtnih slučajeva.

Durant je bio neaktivan cijelu sezonu dok se oporavljao od puknute Ahilove tetive koju je zadobio u finalu NBA lige još ljetos, a trentuna sezona NBA lige je prekinuta usljed pandemije koronavirusa i pitanje je kada će opet da se nastavi.

Promo

Top Komentari

payron
Sta vi znate samo mlatite bez veze bjezi nos vas dzavo tamo
2 0
sejo_ba
Nije kupio brašno..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi