"I Michael Jordan je mislio da neće pasti helikopter pa je pao"

Gaf crnogorskog političara

"I Michael Jordan je mislio da neće pasti helikopter pa je pao"

E. Škorić

Član stranke "Crnogorska" u Skupštini opštine Budva, Dragan Ivančević, zatražio je javno izvinjenje lokalnog parlamenta NBA legendi Michaelu Jordanu.

Predsjednik Budve Marko Carević je prilikom gostovanja na jednoj lokalnoj televiziji greškom rekao da je u nedavnoj nesreći poginuo Michael Jordan, a ne Kobe Bryant.

"I Michael Jordan je mislio da neće pasti helikopter pa je pao", rekao je Carević.

Stoga Ivančević traži da se uputi izvinjenje Jordanu i njegovoj porodici.

"Jordanu je danas rođendan, ja mu ga ovim putem čestitam i zarad dobrih odnosa tražim da mu se uputi javno izvinjenje", dodao je Ivančević.

C

Top Komentari

Fce
Da je ostala Jugoslavija i Tito ziv ovi tz politicari iz bivse juge nebi bili ni portiri u firmama bivse drzave ovaj cirnogorac nebi bio ni konjovodac
2 0
Lafo
Pa dobro, nije sad toliko čovjek pogriješio, ne kontam
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti