I pored triple-doublea kompletna NBA se smije Jokiću

Doživio malo razočarenje na kraju

I pored triple-doublea kompletna NBA se smije Jokiću

E. Škorić

Srbijanski košarkaš Nikola Jokić sinoć je u novoj pobjedi Denvera nad Philadelphijom stigao do 23. triple-doublea u NBA ligi.

Nuggetsi su pregazili 76erse sa 126:110, a Jokić se vratio poslije meča suspenzije i sa stilom odradio posao. Ubacio je 32 poena, 18 skokova i 10 asistencija za sedmi TD u aktuelnoj sezoni.

Svi su bili oduševljeni novom partijom Džokera, ali njegov saigrač Wilson Chandler nije mu dao 'peticu', pa je Jokić doživio i jednu nelagodnu situaciju, da ne kažemo da se propisno osramotio.

Dok je Chandler razgovarao s trenerom, Jokić mu je prišao i s podignutom rukom čekao da dobije pozdrav, ali uzalud je čekao.

Chandler ga je totalno izignorisao, zbog čega je Jokić je pred kamerama postao pravi hit. Na kraju se Nikola samo šmekerski nasmijao i sam sebi nabacio.

Top Komentari

payron
pa kome se trebaju smijati njemu ili ovom americkom supku koji ne pruza ruku covjeku
5 0
karlhajncbrazzzo
Čudne stvari se dešavaju. :)
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti