"Idemo na Island pobijediti što većom razlikom i nadamo se da idemo na EP"
Goran Lojo bi mogao ući u historiju bh. košarke ako uspije reprezentaciju odvesti nakon 20 godina na Evropsko prvenstvo

Goran Lojo presretan zbog pobjede

"Idemo na Island pobijediti što većom razlikom i nadamo se da idemo na EP"

M. Šljivak

Goran Lojo na sjajan način vodi žensku košarkašku reprezentaciju BiH.

Večeras su u Skenderiji njegove izabranice razbile Crnu Goru (83:68) i ova pobjeda bi na kraju mogla biti ključna u borbi za plasman na Evropsko prvenstvo.

Lojo je za SportSport.ba dao svoje viđenje večerašnjeg meča.

"Ispoštovali smo svaki dogovor. Imali smo energiju koju nismo imali u prvom meču protiv njih. Kontrolisali smo rezultat i šteta što nije bila veća razlika. Sada idemo na Island, pokušaćemo dobiti što većom razlikom kako bismo kao jedna od najboljih drugoplasiranih ekipa otišli na Evropsko prvenstvo. Hvala publici koja nas uvijek podrži", rekao je selektor Goran Lojo.

Susret protiv Islanda igra se u ponedjeljak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi