Čudesna Marica Gajić: Teško mi je išta reći nakon ovakve utakmice
Nije nikakvo čudo što je Marica Gajić tako dominantna jer se radi o velikom biseru evropske košarke

Briljirala je večeras protiv Crne Gore

Čudesna Marica Gajić: Teško mi je išta reći nakon ovakve utakmice

M. Šljivak

Marica Gajić je odigrala još jednu čudesnu partiju u dresu košarkaške reprezentacije BiH.

Imala je 17 poena i 27 skokova u važnoj pobjedi nad Crnom Gorom (83:68), a nakon meča u izjavi za SportSport.ba nije krila emocije.

Ističe da je ovo bila veoma važna pobjeda za naše košarkašice.

"Teško je bilo šta reći posle ovakve utakmice. Ovo je bila jako emotivna utakmica za sve nas. Ušle smo jako motivirane i znale smo šta nam znači pobjeda protiv favorizirane Crne Gore. Naizgled je to bila laka pobjeda, ali tako nije bilo. Hvala navijačima koji su nas podržali. Na Islandu nas zanima samo pobjeda, ovdje smo ih dobili velikom razlikom i tamo ćemo odigrati maksimalno kako bismo došle do nove pobjede", istakla je Marica Gajić.

Bez dileme će ova sjajna košarkašica biti glavna uzdanica i u meču protiv Islanda.

Top Komentari

king11
marice udaj se za mene
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi