Igokea je i dalje lagani favorit

Trener Širokog, Ivan Velić

Igokea je i dalje lagani favorit

Momčad Široki TT Kabela je u prvoj utakmici finalne serije za prvaka BiH napravila „break“ slavivši u Laktašima protiv Igokee rezultatom 76:80.

Izabranici Ivana Velića, iako oslabljeni ne igranjem dva igrača, kapetana Špralje i Dalibora Peršića, uspjeli su iznenaditi favoriziranu Igokeu na njihovom terenu.

Večeras se na Pecari igra druga utakmica polufinalne serije pa je povodom toga danas održana i konferencija za novinare na kojoj su se medijima obratili trener Ivan Velić, centar Širokog Ivan Grgat, te predsjednik kluba s Pecare Ante Suton.

„Sigurno da smo napravili odličan posao u prvoj utakmici, međutim, s obzirom na kvalitetu našeg protivnika oni su još uvijek lagani favoriti za osvajanje naslova ali mi ćemo sigurno odigrati maksimalno do kraja. Za pretpostaviti je da nas očekuje jedna dobra košarkaška predstava, otvorena i neizvjesna do kraja.“, rekao je Velić.

„Dobro se poznajemo i znamo što mogu jedni, a što drugi. Svjesni smo kolika je važnost ove utakmice i koliko je Igokea kadra uzvratiti istom mjerom.“, istakao je Ivan Grgat.

„Ekipa Igokee je p svemu kvalitetnija. Imaju svega jednog mlađeg igrača dok ih je kod nas sedam uz pet iskusnijih. Puno su skuplja momčad ali isto tako imamo skor 5:1 s njim,a i to govori nešto, iako, od starih pobjeda se ne živi ali nam psihološki može puno značiti. Hendikepirani smo ne igranjem Špralje i Peršića i bit će nam sigurno teško, ali idemo na pobjedu.“, Velić je rekao za kraj.

Utakmica između Široki TT Kabela i Igokee igra se sutra 21.svibnja u dvorani na Pecari s početkom u 19:30 sati uz izravan prijenos na BHT1 televiziji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.