Igokea ostaje bez Greena?
Foto ABA liga/KK Krka

Želi ga Trieste

Igokea ostaje bez Greena?

Mike Green nalazi se na izlaznim vratima Igokee, javlja Sportando.

Ovaj američki košarkaš među Igose je stigao krajem oktobra ove godine, ali već sljedećeg mjeseca bi našu zemlju mogao zamijeniti sa Italijom.

U Italiji je već Green imao priliku igrati za Varese i Veneziju, a svojim igrama je, očito, ostavio dobar utisak i već sada želi da ga dovede i Trieste koji se bori za opstanak u tamošnjoj ligi.

Na Apeninima tvrde kako bi se Greenov transfer u Trieste mogao dogoditi već sljedeće sedmice, no u Igokei po pitanju takvih napisa nisu uzbuđeni, vjeruju da od cijele priče neće biti na koncu ništa.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Green je, podsjetimo, u Igokeu stigao iz Strasbourga u čijem je dresu prosječno bilježio 10.3 poena uz 5.4 asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi