Igokea savladala Leotar

Igokea savladala Leotar

Igokea Partizan nije dopustila iznenađenje u Aleksandrovcu i bez problema je savladala goste iz Leotara. Trebinjci su pružili adekvatan otpor samo u početku susreta, a serijom 15:2 još u prvoj četvtini domaćin je pokazao da pobjednik neće doći u pitanje.

U nastavku prednost je samo rasla, pa je do kraja treće četrtine na semaforu stajalo ogromnih 73:35 što je zadovoljilo Aleksandrovčane pa je u posljednjoj dionici Bajić dao šansu i igračima koji inače dobivaju manju minutažu.


KK Igokea - KK Leotar 86:50
25:12 , 22:10 , 26:13 , 13:15
ALEKSANDROVAC - SC Nenad Baštinac. Gledalaca: 800. Sudije  Okuka, Marić, Petković.

KK Igokea Partizan: Carr 5, Vuksanović 16, Bocka 9, Đerasimović 13, Đurica 2, stvrBilanović 2, Taylor 8, Radić, Mirković 15, Topolović , Kovačević 9, Matić 3. Trener : Bajić Dragan.

KK SL IAT Leotar: Kovačević, Setenčić, Aleksić, Pelkić 7, Radulović, Zotović 4, Vuković 5, Kordou 2, Marković 15, Boljkovac 5, Petronić 12, Đorđević. Trener: Radomir Kisić

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.