Kokoškov objavio spisak Srbije

Za preostala dva meča u kvalifikacijama

Kokoškov objavio spisak Srbije

E. Škorić

Selektor reprezentacije Srbije Igor Kokoškov saopštio je spisak košarkaša za posljednja dva meča u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2022.

U Tbilisiju se u 'balonu' igraju mečevi kvalifikacija za EP u ovoj grupi, a Srbija će igrati protiv Gruzije 19. februara i protiv Švicarske dva dana kasnije.

Igor Kokoškov računa na 16 igrača, a ovo je njegov spisak:

Vasilije Micić (Anadolu Efes), Ognjen Jaramaz (Partizan), Nikola Rebić (Nanter), Nemanja Nenadić (FMP), Aleksa Avramović (Estudijantes), Danilo Anđušić (Burg), Luka Ašćerić (Burg), Marko Gudurić (Fenerbahče), Nemanja Dangubić (Partizan), Marko Luković (Split), Dalibor Ilić (Igokea), Marko Radovanović (FMP), Miroslav Raduljica (Žeđijang Lajons), Filip Petrušev (Mega), Dragan Apić (Budućnost) i Stefan Đorđević (FMP).

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi