Igoudala o LeBronovoj blokadi: *ebote, ovo je nevjerovatno!

Prisjetio se prošlogodišnjeg finala

Igoudala o LeBronovoj blokadi: *ebote, ovo je nevjerovatno!

Košarkaš Golden Statea Andre Iguodala prisjetio se prošlosezonskog finala, u kojem je njegov tim poražen od Cleveland Cavaliersa.

Iguodali je naravno najbolje u sjećanju ostao trenutak kada je u završnici sedme odlučujuće utakmice brutalno izblokiran od LeBrona Jamesa, koji potom ponio titulu MVP-a.

Navijači su ovu blokadu nazvali 'The Block', a ona je definitivno na neki način obilježila sedmi meč velikog NBA finala.

"Čovječe, bio sam u fazonu – je*o te. Taj potez bio je*eno nevjerovatan. Kada me je zalijepio, pomislio sam – 'Dođavola, kako je neko to blokirao'. Šta da radim sad? Ako volite košarku, morate reći – 'Čovjek je izveo nevjerovatnu stvar. Je*i ga'", poručio je Iguodala za ESPN.

Prisjetimo se još jednom kako je to izgledalo:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi