Igrač Miamija vrištao, plakao i tresao se od uzbuđenja: "To je moja majka!"

Vidjeli se nakon tri godine

Igrač Miamija vrištao, plakao i tresao se od uzbuđenja: "To je moja majka!"

E. Škorić

Košarkaš Miamija Chris Silva poslije tri godine je napokon vidio majku.

NBA liga na čelu s komesarom Adamom Silverom odlučila je da za Božić iznenadi igrača Heata, koji je nakon tri godine vidio majku.

Gabonac je poslije sedam godina napustio porodicu kako bi nastavio školovanje u SAD-u, a od tada je tek jednom vidio majku.

Svjesni toga s ubili i u NBA ligi, pa su organizovali njen dolazak, a nakon završenog treninga Silva je ugledao majku Carine Obame i naravno nije mogao da sakrije emocije, pa je zaplakao.

Chris će sasvim sigurno dugo pamtiti Božić 2019. godine, a mi se nadamo da će od naredne godine malo češće viđati svoju majku.

Top Komentari

zvjezdan10
Ekstra!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi