Miami Heat kreće po grčku zvijer
(Foto: EPA)

Veliki planovi

Miami Heat kreće po grčku zvijer

M. Šljivak

Miami Heat za 2021. godinu ima veoma ambiciozan plan.

Tim sa Floride želi u svoje redove dovesti još neku NBA zvijezdu, pa će pokušati da u ljeto 2021. godine angažuju Giannisa Antetokounmpa ili Victora Oladipa.

Dovođenje Oladipa bit će mnogo lakše od Giannisa. Grčka zvijer će sigurno zahtjevati jedan od najvećih ugovora ikad, ali očigledno da je Heat na to spreman.

Interesantno je svakako da rukovodstvo Miamija i narednog ljeta želi angažovati još jedno veliko ime, a u ekipu bi mogli stići LaMarcus Aldridge ili DeMar DeRozan.

Sa aktuelnim timom u kojem je Jimmy Butler Miami bi sasvim sigurno sklopio dobar tim i bili bi sasvim sigurno kandidati da odu do kraja.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi