Ikonić fantastičan u pobjedi Karsiyake

Ikonić fantastičan u pobjedi Karsiyake

Midhat Šljivak

U osmom kolu turskog košarkaškog prvenstva TBL fantastičnu predstavu za svoju Pinar Karsiyaku pružio je bosanskohercegovački reprezentativac Goran Ikonić.

Njegov tim je uspio nadoknaditi minus od deset poena u posljednjih deset minuta, a ovaj period su riješili u svoju korist rezultatom 28:11, što im je bilo dovoljno za pobjedu od sedam poena razlike 76:69.

Ikonić je odigrao sjajnu utakmicu ubacivši 22 poena uz pet ubačenih trojki iz devet pokušaja za nepunih 35 minuta na parketu.

Danas je igrao i kapiten bh. reprezentacije Kenan Bajramović. On je ubacio 11 poena u ubjedljivom trijumfu nad Bandrimom 88:65.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.