Irving: Bog me čuva

Košarkaš Netsa

Irving: Bog me čuva

E. Škorić

Košarkaš Brooklyn Netsa oglasio se putem društvenih mreža.

Irving je jedan od rijetkih NBA igrača koji su javno poručili da odbija da se vakciniše, zbog čega se spekulisalo da li će smjeti da igra za svoje Netse, no na kraju će ipak imati pravo.

"Bog me čuva, kao i meni bliske ljude. Zajedno smo u svemu", napisao je Irving.

Irving je trenirao prošle sedmice s ekipom u San Diegu, dok je propustio prve treninge u New Yorku jer taj grad zahtjeva da je primljena najmanje jedna vakcina kako bi se dobila dozvola za treniranje u zatvorenom.

"Trenutno nema više vijesti o tome. Nisam zabrinut ni zbog čega. Samo nastojimo da treniramo svaki dan. Danas smo imali sjajan trening i pokušat ćemo isto i sutra", rekao je trener Steve Nash.

Top Komentari

makelele
Eh zivote, sta smo dozivjeli, da covjek ne smije odluciti sam sto ce se ubrizgati u njegovo tijelo. Podrska Irvingu i svakom onom ko se ne zeli ubosti, a oni koji se zele ubosti, neka se bodu. Nema niko pravo da namece nekom sta ce unijet u vlastito tijelo!
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije