Isaiah Thomas bi nakon duge pauze mogao zaigrati u srijedu protiv Sacramenta
Isaiah Thomas čeka na debi u ovoj sezoni

Vraća se nakon operacije kuka

Isaiah Thomas bi nakon duge pauze mogao zaigrati u srijedu protiv Sacramenta

S. Pašalić

Isaiah Thomas bi mogao zaigrati za Denver Nuggetse u srijedu protiv Sacramento Kingsa.

29-godišnji playmaker je imao velikih problema sa kukom zbog čega je prošle godinu u martu operisan i od tada nije igrao.

Nešto ranije ovog mjeseca je Denver najavio da bi se Thomas mogao uskoro zaigrati, a trener Nuggetsa Michael Malone je samo prije par dana rekao da je Isaiah trenirao jedan dio treninga u igri pet na pet.

Thomas je u sezoni 2016/2017 igrao sjajno u Bostonu i postizao u prosjeku 28.9 poena po utakmici. Nakon toga je uslijedio trade u Cleveland Cavalierse gdje je ostao do februara 2018. godine.

Nakon toga je ovaj košarkaš prešao u Los Angeles Lakerse za koje je odigrao samo 15 utakmica prije nego što je zbog povrede morao napraviti veliku pauzu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije