Isaiah Thomas se nakon 11 mjeseci vratio na parket i dobio velike ovacije

Povratak 175 centimetara visokog košarkaša

Isaiah Thomas se nakon 11 mjeseci vratio na parket i dobio velike ovacije

Najniži aktivni NBA igrač Isaiah Thomas vratio se rano jutros po našem vremenu na NBA parket.

Thomas je zbog povrede propustio posljednjih 11 mjeseci, a sinoć je debitovao za novi klub Denver Nuggetse u pobjedi protiv Sacramento Kingsa 120:118.

Thomas je prilikom ulaska u igru dobio velike ovacije prepunog Pepsi Centra, a u pobjedi svog tima je učestvovao sa osam poena i dvije asistencije. Na parketu je proveo 13 minuta.

"Bog je tako dobar! Čovječe, to je bio tako dobar osjećaj... Maraton se nastavlja", napisao je nakon meča Thomas na Twitteru.

Inače, on se na veliku scenu probio u dresu Sacramento Kingsa, a najslavnije dane karijere proveo je kao član Boston Celticsa gdje je igrao na MVP nivou.

Tokom karijere je dva puta učestvovao na All Star meču i jednom je 'upao' u drugi najbolji tim sezone.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi