Itoudis: Zvezda je težak protivnik kada igra kod kuće

Strateg CSKA o uzvratnim mečevima

Itoudis: Zvezda je težak protivnik kada igra kod kuće

D. Vejo

Iako su pretrpjeli dva poraza u Moskvi, košarkaši Crvene zvezde Telekom nemaju razlog da budu nezadovoljni jer su pružili sasvim dobar otpor jednoj od najboljih ekipa u Evropi.

Moskovljanima nedostaje još jedna pobjeda kako bi osigurali prolaz dalje. Do nje neće moći doći tako lako, jer se naredna dva meča ili jedan ukoliko CSKA pobjedi igraju u Beogradu tačnije u Kombank areni. To najbolje zna i strateg tima iz Moskve.

"Ove sezone Zvezda igra jednu veoma ozbiljnu i kvalitetnu košarku. To je tim koji ima dobre igrače na krilima, bekovima kao i centre. Smatram da su Zvezdini navijači jedni od najvjernijih u Evropi. To nama dodatno otežava situaciju jer oni prave strašnu atmosferu", rekao je za inostrane medije trener CSKA, Dimitrios Itoudis.

Utakmica između Crvene zvezde Telekom i CSKA igra se sutra sa početkom od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti