Ivan Miličević: U Skopje ne idemo s bijelom zastavom

Uoči gostovanja HKK Zrinjski MZT-u

Ivan Miličević: U Skopje ne idemo s bijelom zastavom

Momčad HKK Zrinjskog otputovala je jučer u Skopje gdje će se u okviru 16. kola ABA 2 lige suprotstaviti drugoplasiranom timu ovog takmičenja, ekipi MZT-a.

Iza Mostaraca su dva vezana poraza, oba od sarajevskih Sparsa, jedan u ABA 2, drugi u bh prvenstvu i ova momčad koja je načeta ozljedama jednostavno vapi za pojačanjima kojih još nema. Jedan od igrača s najvećom minutažom i igrača na čijim je leđima veliki dio tereta ove sezone Ivan Miličević za SportSport.ba uoči gostovanja u Skopju kaže:

"Šteta za posljednju utakmicu sa Sparsima u Sarajevu" - otpočeo je krilni košarkaš bh prvaka: -" imali smo veliku prednost od 16 razlike, no zbog dobro znanog problema sa skraćenom rotacijom stigao nas je umor, te su nas Sparsi uz neke naše pogreške stigli i pobjeda koja bi nam bila jako vrijedna je za malo izmakla".

"Što se tiče MZT-a, radi se o jednom od glavnih pretendenata na plasman, tj. povratak u ABA 1 ligu. Kod kuće smo ih relativno lako dobili u prvom dijelu no sad nas čeka nova utakmica u novim okolnostima. Oni su ovaj put favoriti, čeka nas jako teška utakmica ali mi idemo pokušati odigrati što bolje znamo i možemo i mogu reći kako u svoje ime a tako i ostalih igrača da u Skopje sigurno nismo krenuli s izvješenom bijelom zastavom". - rekao je za SportSport.ba Ivan Miličević, jedna od najvećih uzdanica Hrvoja Vlašića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije