Ivan Miličević: Budemo li pravi ne sumnjam u našu pobjedu
Ivan Miličević ove godine našao se i na popisu reprezentativaca kod novog izbornika naše nacionalne selekcije Vedrana Bosnića.

Krilo Plemića pred gostovanje u Bratuncu

Ivan Miličević: Budemo li pravi ne sumnjam u našu pobjedu

Ivan Miličević krilni košarkaš HKK Zrinjskog dobrim se igrama u prošloj i ovoj sezoni probio do reprezentativnog spiska našeg novog izbornika Vedrana Bosnića.

Ovaj 23-godišnji košarkaš našeg prvaka bio je bitna karika u sustavu Hrvoja Vlašića kojim je poršle godine pokorio prvenstvo Bosne i Hercegovine i Zrinjskom donio prvu titulu u povijesti. Sjajan šut i i odličan odraz i osjećaj za blokade forte su ovog krilnog igrača koji je u Mostar došao iz tadašnjeg hrvatskog prvoligaša riječkog Kvarnera. 

I u ovoj sezoni Miličević je odigrao nekoliko odličnih partija a u prošlom kolu ABA 2 lige umalo je u Beogradu odvukao hendikepiranu momčad HKK Zrinjskog koja je nastupila bez tri igrača iz petorke ( Smajlagić, ramljak, Bakić) do pobjede protiv tamošnjeg Dynamic Vip Paya. O toj utakmici kao i izazovima koji do kraja prosinca stoje pred momčadi HKK Zrinjskog Miličević je govorio za SportSport.ba.

"Prvo bih se dotakao ove posljednje utakmice u Beogradu" - otpočeo je Miličević i nastavio: "Jako su nam nedostajali Ramljak i Smajlagić protiv Dynamica, momčadi na iznimno visokom energetskom nivou i koja non-stop rotira 10 košarkaša. Znali smo da ćemo unatoč ovim velikim hendikepima biti konkurentni u ovoj utakmici uspijemo li pratiti njihov visoki ritam. Na kraju se to ispostavilo kao točno jer smo pred kraj došli u egal ali na kraju nas je ipak stigao i umor upravo zbog kratke rotacije a i oni su pogodili neke teške šuteve. Iako smo poraženi tom utakmicom iznimno smo zadovoljni jer smo bez jako važnih igrača billi konkurentni. Što se tiče našeg narednog gostovanja u našem prvenstvu sigurni smo da nas u Bratuncu čeka teška utakmica bez obzira na naš sastav. Radi se o neugodnom sastavu što su oni već nekoliko puta ove sezone potvrdili a mi ih sigurno nećemo podcijeniti. Vjerujem u nas i u formu u kojoj igramo u posljednje vrijeme i uvjeren sam da ćemo, ako odigramo na razini naših realnih mogućnosti Bratunac napustiti neporaženi - rekao je Ivan Miličević košarkaš aktualnog bh prvaka HKK Zrinjskog za SportSport.ba. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica u Bratuncu igra se u subotu u 18h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi