Izrađena posebna lopta u čast Kobeja Bryanta, izgleda fenomenalno, cijena paprena

U prodaji od ponedjeljka

Izrađena posebna lopta u čast Kobeja Bryanta, izgleda fenomenalno, cijena paprena

A. Čaušević

Kobe Bryant je poginuo početkom godine u padu helikoptera, a uspomene na sjajnog košarkaša još uvijek ne blijede. 

Američki proizvođač košarkaških lopti Spalding je odlučio da napravi posebnu loptu u čast legendarnog člana LA Lakersa.

Lopta je napravljena u skladu sa Bryantovim nadimkom - Crna Mamba. Lopta je sivo-crne boje sa zmijskim uzorkom crne mambe te autogramom jednog od najboljih košarkaša u historiji.

Inače, lopte će se u prodaji naći od ponedjeljka. S obzirom da se radi o specijalnom izdanju i cijena će biti veća nego obično. Lopte će se moći kupiti po cijeni od čak 125 dolara, odnosno oko 220 KM.

Podsjećanja radi, peterostruki NBA prvak je poginuo u janauaru nakon pada helikoptera u Kalirornij zajedno sa još osam članova posade uključujući i njegovu kćerku Giannu.

Top Komentari

realno_govoreci
Šta se sve neće uraditi da se zarade pare.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi