Izvučene TOP 16 grupe Eurocupa, Budućnost i Cedevita-Olimpija s najvećim favoritom
Abaligaši nastavit će međusobne dvoboje u Eurocupu

Ljubljančani i Podgoričani u istoj skupini

Izvučene TOP 16 grupe Eurocupa, Budućnost i Cedevita-Olimpija s najvećim favoritom

Završeno je natjecanje po grupama u prvoj fazi Eurocupa. 

Ove sezone sva četiri ABA ligaša (Partizan, Cedevita, Budućnost, Mornar) koja su igrala u drugom po snazi europskom klupskom natjecanju prošla su u Top 16 fazu.

Kompletiranjem posljednjeg kola prvog dijela automatski su formirane nove grupe Top 16 faze. Tako će u novoformiranoj grupi E igrati Jouventud Badalona, Unicaja Malaga, AS Monaco i Nanterre. U grupi F nastupat će beogradski Partizan, Boulogne Metropolitans našeg Miralema Halilovića, Lokomotiv Kuban i talijanski Trento. U grupi G igrat će najveći favorit ovog natjecanja talijanski Virtus iz Bologne, Cedevita-Olimpija, Budućnost VOLI i francuski Bourg. U konačnici, skupinu H čine barski Mornar, Gran Canaria, Unics Kazan i još jedan španjolski tim, Andorra. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi