U lice LeBronu: Ovu provokaciju će James dugo pamtiti
Foto - Screenshot

Crowder bez milosti

U lice LeBronu: Ovu provokaciju će James dugo pamtiti

M. Šljivak

Los Angeles Lakersi neće odbraniti naslov NBA prvaka.


Ekipa iz Grada Anđela eliminisana je u prvom krugu doigravanja od Phoenix Sunsa (4-2), a ovakav rezultat i nije preveliko iznenađenje jer tim iz Arizone ove sezone igra zaista fenomenalnu košarku.

Tokom serije protiv Lakersa u centru pažnje bio je košarkaš Sunsa Jae Crowder, koji je imao lični obračun protiv LeBrona Jamesa.

Crowderu James nije previše omiljena ličnost u ligi, a njihovi 'obračuni' često su viđeni u ovoj seriji.

Košarkaš Sunsa sinoć je odlučio dodatno isprovocirati zvijezdu Lakersa. Nakon što je postalo jasno da će James završiti sezonu, Crowder je odlučio zaplesati salsu na parketu.

Aludirao je tako na snimak LeBrona Jamesa u kojem zvijezda tima iz Los Angelesa pleše ovaj ples, a provokacija mu je na kraju donijela isključenje sa meča.

[twitter]https://twitter.com/glennybwoy/status/1400650887337590787[/twitter]

Ipak, mora mu se priznati da ima originalne ideje u provociranju zvijezde Lakersa i sigurno da ćemo i u budućnosti gledati posebne obračune između njih.

Crwoder i James su dijelili svlačionicu Cleveland Cavaliersima u sezoni 2017/2018.

Top Komentari

realno_govoreci
Kvazi novinarcici...sta znaci u lice Lebronu? Ako druge zemlje koriste izraze neke za provokaciju ili sta god ne treba da zbaci da se isto kod nas koristi pogotovo jer kod nas nikakvog smisla to nema
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi