Incident u Houstonu, James Harden gubi živce

Incident u Houstonu, James Harden gubi živce

E. Škorić

Houston Rocketsi uskoro igraju prvu utakmicu u novoj NBA sezoni, a situacija s glavnom zvijezdom Jamesom Hardenom nije dobra.

Harden je želio da napusti Houston i još uvijek se nada tradeu, no za sada je i dalje član Rocketsa, a sezona starta večeras.

Momčad se ne želi odreći Hardena, koji je nesretan u Houstonu, jer smatra da ovaj tim nije dovoljno konkurentan za naslov prvaka u najjačoj košarkaškoj ligi.

Harden je u trening kamp došao 8. decembra, ali za sada je prilično nervozan, pa je učestvovao u incidentu i navodno je imao nekoliko verbalnih svađa sa saigračima, a sa jednim od njih se zamalo i potukao.

Harden je svog saigrača navodno gađao loptom, no srećom promašio je.

Top Komentari

Sanska_Prangija
Hvala dragom allahu, gospodaru svih svijetova da ga nije pogodio.. Sreca prati hrabre
2 1
NKZ1922
Harden je idiot i propalica.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi