James Harden se sinoć vratio, mnogi su bili u čudu kada su vidjeli koliko se zapustio

Navukao kilograme

James Harden se sinoć vratio, mnogi su bili u čudu kada su vidjeli koliko se zapustio

E. Škorić

"Buntovnik" James Harden vratio se pripremama Houston Rocketsa i protekle večeri nastupao je u meču predsezone protiv San Antonio Spursa (112:98).

Harden je ubacio 12 poena uz tri skoka i četiri asistencije za nešto više od 21 minute provedene na parketu i jasno je da je 'Brada' i dalje mislima izvan ove franšize i da namjerava otići.

Spominje se taj trade u Philadelphia 76erse, a nova sezona samo što nije počela, ostalo je još samo šest dana...

U međuvremenu se vodi rasprava na društvenim mrežama zbog Hardenovog izgleda. Uočen je evidentan višak kilograma i čini se kako je Harden bolje fizički izgledao tokom karantina u maju, što svjedoči fotografija.

Aktuelna slika od sinoć:

I slika nastala još za vrijeme karantina:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi