Od njega nikad velikog šampiona: Harden hladnokrvno otišao u provod nakon jedne od najgorih utakmica
Foto - Screenshot

Navijači 76ersa tek vide koga su dobili

Od njega nikad velikog šampiona: Harden hladnokrvno otišao u provod nakon jedne od najgorih utakmica

M. Šljivak

James Harden odigrao je sinoć utakmicu za zaborav.

U duelu protiv svog bivšeg tima Brooklyn Netsa imao je katastrofalnu noć. Ubacio je 11 poena za 76erse u porazu rezultatom 129:100 uz samo tri pogođena šuta iz 17 pokušaja.

Katastrofalan nastup na parketu nije previše zabrinuo čovjeka koji godišnje uzima više od 40 miliona dolara, koji je s utakmice otišao na zabavu.

U društvu Travisa Scotta i repera Lil Babyja uživao je u noćnom provodu i očigledno mu je svejedno što se njegov tim obrukao protiv najvećeg rivala na Istoku.

Žestoke kritike prema Hardenu uputili su legendarni Shaquille O'Neal i Charles Barkley. Prigovaraju mu 'nestanak' u bitnim utakmicama.

"Hoće li se ikad pojaviti u velikim utakmicama? Danas je bila jedna od takvih utakmica. Kažeš da ne želiš biti treća violina, da želiš bitan i nestaneš u dimu. Odavno nije preuzeo odgovornost", rekao je O'Neal.

Barkley je dodao:

"James je sjajan igrač, ima veliku reputaciju i to je zasluženo. Međutim, igra užasno kada se upale svjetla velike pozornice".

Noćni klubovi u Philadelphiji proslavili su njegov dolazak u grad, a očigledno s razlogom.

Promo

Top Komentari

stranputica
Običan čovjek ne razumije pojam "kapital" i "kapitalizam" i zato dolazi do ovakvog nesporazuma. Platili su mu da igra, a nisu mu platili da ne derneči poslije utakmice. U Hardenovom slučaju je to 40x10^6 USD. :))))
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti