Policija zaustavila Jamesa Hardena, mislili su da je migrant

Dobro je prošao

Policija zaustavila Jamesa Hardena, mislili su da je migrant

E. Škorić

NBA zvijezda i košarkaš Brooklyn Netsa James Harden imao je jedno jako neugodno iskustvo tokom boravka u Parizu.

Harden, čiji Netsi su se davno oprostili od NBA prstena, dane odmora provodi, između ostalog, tako što putuje svijetom. U Parizu je posljednjih dana, ali tamo ga je policija legitimisala zbog sumnje da je - migrant.

ESPN javlja da su Harden i njegov prijatelj na ulici zaustavljeni, ali kada su uvidjeli o kome se radi, brzo su ih pustili, tako da popularni Brada nije morao u stanicu niti na dodatna ispitivanja.

Harden je u Francuskoj s nekoliko svojih prijatelja, a policija im je navodno pronašla 20 grama marihuane, koja je u zemlji ilegalna.

Top Komentari

Jadnimi
Da su ga zaustavili u Zagrebu , već bi bio u Biri
15 0
Svojprisebi
Ovi s lovom samo putuju nista nema korone a ti sirotinjo lockdown i policijski sat i maske na lice i vakcine u dupe i chip u vrat itd itd
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi