Bahati James Harden šokirao Ameriku: Platio tortu 10.000 dolara, pa je bacio u more

Šokirao prisutne na rođenanskoj zabavi

Bahati James Harden šokirao Ameriku: Platio tortu 10.000 dolara, pa je bacio u more

E. Čaušević

NBA košarkaš James Harden našao se na meti kritika zbog poteza na svojoj rođendanskoj proslavi.

Popularni NBA košarkaš jučer je proslavio svoj 33. rođendan i na luksuznoj jahti napravio je veliku zabavu za svoje prijatelje i porodicu.

Harden se našao u centru pažnje jer nije štedio novac na ovu zabavu, ali je jedan njegov potez sve šokirao i postao glavna tema američke javnosti.

Naime, u trenutku kada su mu svi pjevali rođendansku pjesmu Hardenu je uručena i ogromna torta, ali je košarkaš Philadelphije 76ersa sve šokirao kada ju je uzeo i bacio u more.

Svi prisutni su u šoku i nevjerici posmatrali Hardenov potez i nisu mogli da vjeruju da je napravio takav potez dok su ga svi pomno snimali svojim mobitelima.

Ova torta košta čak preko 10.000 dolara, a na društvenim mrežama su Hardena žestoko kritikovali zbog još jednog bahatog ponašanja.

Oglasi

S druge strane bilo je i onih navijača Philadelphije koji su napravili šalu od toga i poručili su da je Harden ozbiljno shvatio svoju dijetu jer je ovog ljeta radio punom parom za početak nove sezone.

Harden je smršao preko deset kilograma i želi da konačno bude u pravoj formi kako bi mogao pomoći svojoj ekipi da dogura što dalje u novoj NBA sezoni.

Međutim, potez s rođendanske proslave mu svakako nije trebao, ali s obzirom koliko zarađuje njemu neće teško pasti činjenica da je tortu koju je bacio u more platio preko 10.000 dolara, a niko je nije uspio ni probati.

Top Komentari

isko87
Kako ste glupi jbt a torta plasticna
4 0
vitez_bosnjo
Bruselj marko moja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi