18

Komentari (18)

Adi2019
Ja debila clevert dobar igrac
user1583752673
Puno majstora ali malo irgeta
Zoilomas
Harden, Durant, Irving! Brice interesantno samo ako ovaj Harden smrsa i to opasno.
YouTalkinToMe
Nikad ni jedna ekipa neće biti prvak sa hardenom i vestbrukom kao glavnim igračima u ekipi.
daooooo
Nece Harden biti glavni igrac u Netsima.. To je Durant.
Slobodas
Sudaraju se guzicama a sve party manijaci nema tu ni T od tima i timske igre
Alen23
Gledam i ne vjerujem 5 stranica i dalje sumnjam ali Nets pravi Mega ekipu
AsmirM
Ovaj NBA bi bio vise popularan u nasim krajevima da su utakmice u periodu od 18 do 21 h , ovako igraju kasno a vecina nas hamala radi od 7 ujutro ,.
Master_ya
@AsmirM onda bi oni morali igrati od 10 ujutro do 1 poslijepodne ?
ek76
4 tima razmjena
IMPERATOR
Neka pripreme 3 lopte momentalno. Paklena grupa pojedinaca...
nedoni46
Tako mocno izgledaju na papiru, a svi solo igraci, vidjet cemo na sta ce liciti
alubaba
Aaaaaaaa gotovo je gotovoooo
realno_govoreci
A sta je gotovo hhahaha. Jel mislite da se ova tri mogu uklopiti u jedan tim hahha. Pa tako je prica bila kad je Vestbruk otisao u Gustom da je gotovo pa se nije znalo ko se vise ispucava.Harden je previse sebičan igrač i troši previse lopti
Beclija90
Tako je - zato je harden dok je jos bio igrac oklahome zatrazio trejd. Jer mu je smetalo da nije glavni igrac kraj KD-a i westbrook-a. Nema od toga nista.
Master_ya
@Beclija90 nije trazio trade iz Oklahome nego ga oklahoma pustila zbog par miliona, Houston ponudio vise oni nisu izjednacili ponudu. Ne kazem da ce ovo raditi u Netsima ali nije znog toga otisao iz OKC
Beclija90
@Master_ya jarane, harden nikad u oklahomi nije bio starter. Jeste da je igrao 25min i vise, ali je skoro svaku utakmicu poceo sa klupe. Tako da je trazio klub u kojem ce igrat glavnu ulogu - i tako je onda otisao u houston. Nije se mogao probit u oklahomi kraj KD-a i Westbrook-a iz ranije navednih razloga. Tako ce i bit u brooklyn-u. KD je tamo daleko glavna zvijezda, i nece Harden naci tamo svoju srecu.
Master_ya
@Beclija90 tacno da nije bio starter. Mislim da je cak bio najbolji 6 igrac like kad je otisao te godine, 25 minuta skoro 20 poena sipao. Ali imali su sansu za titulu i on je to sam rekao otisao zbog para, OKC mu nudio 54 miliona za 4 godine on htio 60 ja mislim, sjecam se da je neka “sica” bila u pitanju. OKC maksirao Russa i dali Ibaki ugovor ovog pustili u razmjeni za Lamba u Houston. Opet kazem male su sanse da ovo radi ali samo sam onjasnio razlog odlaska iz OKC tada. Pogotovo sto je on sad postao puno dominantniji na lopti, a ima i Irvinga koji ne moze igrati ako nema loptu u rukama. Bice zanimljivo svakako.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.