"James i Wade su najveće varalice, znate li šta urade kada im donesu račun da plate?"

Anegdota Udonisa Haslema

"James i Wade su najveće varalice, znate li šta urade kada im donesu račun da plate?"

E. Škorić

Legendarni član Miamija Udonis Haslem otkrio je da su velike košarkaške zvijezde također i velike "škrtice".

Iako posjeduju stotine miliona dolara i bogatstvo koje će naslijediti i njihovi unuci, NBA zvijezde poput LeBrona Jamesa ili Dwyanea Wadea očigledno štede. Pa, uostalom, zato i imaju?!

Haslem, koji je dijelio s dvojcem svlačionicu u šampionskoj generaciji Miami Heata, dao je zanimljivu izjavu o tome kako James i Wade nisu voljeli da plaćaju račune prilikom izlazaka u restorane ili druge lokale.

"Najveće varalice s kojima sam igrao bili su James i Wade. Nisu platili ništa od 12. godine. Kada im račun stigne, obično se okrenu i čekaju da drugi plate", kazao je američki košarkaš u zanimljivoj anegdoti.

Haslem je s Heatom tri puta bio prvak NBA lige - 2006., 2012. i 2013. godine.

Top Komentari

Bazarich
Nek svako izvuce pouku iz pogibije Kobea Iza njeg ostalo Allah zna mozda 300-400 miliona i nista odes bez igdje icega
4 0
ek76
Nigercine skrte, proklete
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi