James: Irving je rođen za ove trenutke

Hvali saigrača

James: Irving je rođen za ove trenutke

E. Škorić

Košarkaši Cleveland Cavaliersa pobijedili su sinoć Boston Celticse sa 112:99 i poveli su s 3:1 u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige.

Cavaliersi su na pragu velikog finala, a sinoć ih je do pobjede predvodio Kyrie Irving sa 42 poena i četiri asistencije, dok je LeBron James dodao 34 poena.

"Irving je poseban dečko, a to sam već govorio i prije. Nevjerovatno je talentovan. Kako su utakmice sve veće, on je sve veći i sve odlučniji. Ali to me ne čudi. On je stavio tim na svoja leđa", rekao je James.

Uz Irvinga i Jamesa Cavsi se nadaju da će na kraju osvojiti drugi prsten za redom, nakon što su prošle godine u finalu bili bolji od Cleveland Cavaliersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi