James: Probudili su me saigrači, hvala Bogu pa ima drugo poluvrijeme

Lakersi slavili novu pobjedu

James: Probudili su me saigrači, hvala Bogu pa ima drugo poluvrijeme

Samir Mlaćo

Los Angeles Lakersi slavili su gostujuću pobjedu sinoć kod Miami Heata 113:110.

Bila je to veoma zanimljiva utakmica, a domaći su na poluvrijeme otišli s prednošću od osam poena, no gosti su zaigrali bolje u nastavku i slavili.

Lebron James je ubacio 28 poena, ali ističe da prvim poluvremenom nije zadovoljan.

"Zbog mene smo bili u zaostatku, ali saigrači su me probudili. Igrao sam pasivno, a oni su mi rekli da trebam samo da budem ja. Hvala Bogu pa u košarci ima drugo poluvrijeme, te smo na kraju slavili", kazao je James.

Ovaj sjajni košarkaš je nedavno ušao u historiju NBA Lige s obzirom da je postao prvi igrač koji je zabilježio triple double učinak protiv svake ekipe u ligi.

Lakersi su vodeći tim Zapadne konferencije, te imaju 23 pobjeda i samo tri poraza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi