Jasikevicius: Evropski košarkaški sistem je katastrofa!

Vidno iznervirani trener Žalgirisa

Jasikevicius: Evropski košarkaški sistem je katastrofa!

E. Ganibegović

Najboljim klubovima u Evropi nedostaju ključni igrači zbog Eurobasketa, a Sarunas Jasikevicius se oglasio povodom ove situacije i rekao ono što i drugi treneri misle.

Jasikevicius tvrdi kako je evropski košarkaški sistem katastrofa, te kako se mnoge stvari ne mogu kontrolisati.

"Jasno je da je ovaj evropski košarkaški sistem katastrofa. Ako se naši igrači vrate dan prije početka zvanične sezone, šta možemo reći o tome? Ovo je apsurdno", rekao je trener Žalgirisa, te istakao:

Potražite više informacija na temu Euroleague:

"Nije sigurno da li će svi stići na vrijeme, možda moraju pokupiti svoje stvari, pa se najprije vratiti u svoju državu. Ovo je besmislica, ali ne možemo to kontrolisati. Kao rezultat toga pokušavamo da barem konrolišemo ono što možemo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti