10

Komentari (10)

user1583752673
I njega ovako tukli kad je bio mlad
dinass
Jeste vi ikada gledali Obradovica ili Vujosevica hahahhaha
stakleni
Papak i kreten žestoki. Ko mu daje pravo da tako postupa prema igraču? Da sam predsjednik kluba, dobio bi frajer otkaz odmah, u sred utakmice. Dobar trener ne postupa tako, da nasiljem i deranjem na sav glas, nego analizira situacije da bi pomogao igračima da odigraju bolje. Ako neki igrač ipak ne može bolje, sjedi na klupu i nastavi posao na treninzima. Ma fuj! Idiot sigurno tuče svoju djecu, to jest tukao ih je kad su bili mali.
wenger86
Ma malo nabrijava igraca covjek
haris004
Ovo može osudit samo neko ko nikad nije igrao takmičarsku utakmicu.
Realist
Sreca da je ovaj igrac bijelac da je crnac bilo bi belaja
vence
Nije valjda igrao u majico buduci da istu skida posto se valjda priprema da udje na teren..i ovaj popizdio sto kasni s dolaskom?!
Penderinos
Preskočio terapiju ovakve treba maknuti s terena
ArminArmindelaa234
Oj kako ste bzvze halabuku digli covjek u transu kao svaki trener s takvim temperamentom nista Lose
K79
Fakat jbt i nije ga uopšte vukao za kosu ! Klasična reakcija Repese kao trenera
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.