Jason Kidd: Rose je zainteresovan za Buckse, a i mi za njega
Foto: EPA

Derrick Rose od naredne sezone u Bucksima?

Jason Kidd: Rose je zainteresovan za Buckse, a i mi za njega

Derrick Rose je ovog ljeta slobodan igrač, pa je ovaj sjajni playmaker, čiju su karijeru obilježile teške povrede, u potrazi za novim klubom.

Prema informacijama iz američkih medija, Milwaukee Bucksi su se izdvojili kao najizlgednija destinacija za Rosea, a kako prenosi NBC trener Bucksa legendarni Jason Kidd je istakao da je "Rose zaintersovan za Milwaukee, ali i da su Bucksi zainteresovani za njega."

Špekuliše se da je Rose već prisustvovao jednom sastanku sa čelnicima Milwaukeeja, te da bi se naredni sastanak trebao održati ovog vikenda.

Derrick Rose, MVP NBA lige 2011. godine, je prošle sezone nastupao u dresu New York Knicksa, te je u prosjeku bilježio 18 poena što je njegov najbolji učinak još od sezone 2011/2012.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi