Je li Luka toliko "lud"? Američka novinarka je nagovijestila, pa sada...

Je li Luka toliko "lud"? Američka novinarka je nagovijestila, pa sada...

E. Škorić

U SAD-u i dalje nema povratka sporta, situacija je zabrinjavjauća i svi su još uvijek u strahu zbog pandemije koronavirusa.

Međutim, malo po malo, čini se, vraćaju se stvari u normalu. Otvaranjem dvorana, neki NBA igrači su se vratili na trening, ali naravno još uvijek rade individualno i pod strogim uslovima.

Također, klubovima je data preporuka da mogu da računaju samo na one igrače koji se vrate automobilom, a nikako avionom. S obzirom da je Luka Dončić u Sloveniji, morao bi automobilom nazad u Dallas ako želi da trenira s Mavsima.

"Luka je učinio puno nevjerovatnih stvari, ali kada bi se vozio automobilom od Slovenije do Dallasa, to bi bila najčudesna stvar od svih", napisala je američka novinarka Callie Caplan.

To bi stvarno bilo previše, ali sa nevjerovatnim Lukom nikada ne znate. Možda napravi baš ono što niko ne očekuje.

Promo

Top Komentari

ek76
Ocigledno neko ima problema sa geografijom.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi