Majka godine: I Luka Dončić bi trebao biti ponosan na nju

Obradovala sina

Majka godine: I Luka Dončić bi trebao biti ponosan na nju

E. Škorić

Jedan veliki fan Luke Dončića najzad je dobio ono o čemu je sanjao, zahvaljujući upornoj majci.

Dončić je nedavno predstavio svoj prvi par tenisica Air Jordan i naravno probudio veliki interes. Kada su tenisice ugledale svjetlo dana, brzo su rasprodane.

Mnogi fanovi NBA zvijezde i igrača Dallas Mavericksa ostali su uskraćeni za tenisice. Jedan njegov fan skupljao je novac kako bi ih kupio, no na kraju je ostao razočaran, shvativši da su brzo rasprodane.

"Moj sin je štedio novac i čekao dan kada će tenisice biti na tržištu. Pokušali smo ih kupiti čim su izašle, ali odmah su se rasprodale. Mama je pobijedila jer je našla par tenisica s tačnim brojem koji nosi moj sin. Bio je šokiran i toliko sretan jer ih je na kraju dobio", napisala je Kristen McClure.

Sigurni smo da je i Luka Dončić ponosan na takvog fana i na takvu majku, te da će u skorije vrijeme njenog sina nagraditi nekim tenisicama ili prikladnim poklonom.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi