Joakim Noah u Lakersima?

Nakon teške ozljede Cousinsa Lakersi traže novog igrača u reketu

Joakim Noah u Lakersima?

Nakon što se novi član Los Angeles Lakersa De Marcus Cousins ponovo teško ozlijedio, managment kluba iz Kalifornije u potrazi je za novim igračem koji će biti alternativa Anthony Davisu pod obručima. 

Kao jedna od opcija u zadnjih par dana najviše se spominje ime francuskog centra Joakima Noaha koji je u prošloj sezoni igrajući za Memphis Grizzliese oživio svoju gotovo ugašenu NBA karijeru. 

Nekada All Star centar je jedno vrijeme bio apsolutno izvan igračke forme a u prošloj sezoni je postizao 7 koševa uz 5 skokova i na momente podsjećao na dane kada je u Bullsima bio jedan od boljih centara lige.

Kao druga opcija spominje se Dwight Howard koji je također trenutno na rosteru Grizzliesa ali se očekuje da ga tim iz Memphisa otpusti no izvori bliski Lakersima kažu kako je barem zasad izvjesniji angažman francuskog košarkaša. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi