Durant nije mogao da vjeruje kad mu je novinar rekao koliko je poena Embiid ubacio: "Sr*nje!"
Sjajna reakcija Kevina Duranta.

Imao učinak od 70 poena

Durant nije mogao da vjeruje kad mu je novinar rekao koliko je poena Embiid ubacio: "Sr*nje!"

E. Ganibegović

Kamerunski košarkaš Joel Embiid prvo je ime NBA noći iza nama. Ubacio je nestvarnih 70 poena na utakmici, a sjajnu reakciju imao je Kevin Durant. 

U noći iza nas pratili smo nekoliko sjajnih NBA utakmica. Između ostalih, Philadelphia 76ersi su slavili 133:123 protiv San Antonio Sprusa.

Gosti bi vjerovatno stigli do trijumfa da domaćin nije imao nevjerovatno raspoloženog Joela Embiida. Kamerunac je bio prvo ime susreta s nevjerovatnim učinkom.

Embiid je na terenu proveo skoro 37 minuta, te je ubacio čak 70 poena. Imao je i 18 skokova i pet asistencija.

Novinar: "70 poena"; Durant: "70? Sr*nje!"

Nakon mečeva koji su igrani uslijedile su izjave za medije. Kevin Durant je dominirao kada su mu rekli za učinak Embiida. 

Novinar je košarkašu Sunsa saopštio da je ubacio 70 poena. Ovaj toga očigledno u tom momentu još uvijek nije bio svjestan.

Oglasi

"70? Sr*nje!", poručio je Durant uz nevjerovatne facijalne ekspresije. Bilo je jasno da se i on itekako začudio.

Koliko dominantan je bio dovoljno govorio da je naredni najefikasniji igrač 76ersa, Maxey, ubacio tek 18 poena.

Kod Spursa je Wembanyama ubacio 33 poena, a pratio ga je Vassell s 11 manje.

Top Komentari

NKZ1922__
Registrovao sam se samo da ti ****m mater, ko god da si. Banovao si akaunt star 6 godina, jer ti gluperdo glupa od "novinara" si toliko glup da ne znaš razlikovat Embiida i Duranta. Ispraviš članak i banuješ me iako sam upravu da si ****no retardiran. Poserem vam se na ovo smeće od portala i na vas debile koji ste umislili da ste novinari. Aj ž
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti