Johnny O' Bryant napustio Crvenu zvezdu

Karijeru nastavlja u Turk Telekomu

Johnny O' Bryant napustio Crvenu zvezdu

Johnny O' Bryant više nije košarkaš Crvene zvezde. 

O tome je klub s Malog Kalemegdana na sljedeći način izvijestio navijače i javnost:

"Naš klub je sporazumno raskinuo ugovor sa američkim centrom Johnny O' Bryantom. Ovakav epilog postignut je uz obostranu suglasnost kluba i igrača, koji je pokazao veliko razumijevanje prilikom razgovora s upravom kluba o sporazumnom završetku suradnje" - istakao je beogradski klub.

A dok će trener Dejan Radonjić u nastavku sezone raditi s ostatkom ekipe, O' Bryant, koji je prema Radonjićevim riječima sam i tražio prekid suradnje, već je našao novi klub - prema pisanju nekih košarkaških portala, on će do kraja sezone nositi dres Turk Telekoma koji je nedavno ostao bez prvog centra Michaela Erica koji je postao košarkašem moskovskog CSKA. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi