Jokić i Nurkić u srdačnom zagrljaju nakon meča

Lijepe scene

Jokić i Nurkić u srdačnom zagrljaju nakon meča

S. Grebović

Sinoć su na tlu SAD-a odigrana četiri duela NBA lige, među kojima je i meč u Denveru u kojem su domaći Niggetsi slavili nad Portlandom sa 114:99.

Bh. centar i košarkaš Blazersa Jusuf Nurkić još uvijek nije na raspolaganju treneru Stottsu zbog povrede koju je zadobio u martu mjesecu kada je slomio nogu. 

Proces oporavka za 213 centimetara visokog centra teče prema planu, a sinoć je po prvi put Nurkić odlučio otputovati sa ekipom na gostovanje.

Nuggetsi su na kraju slavili ponajviše zahvaljujući sjajnom Nikoli Jokiću koji je ubacio 20 poena i tom učinku dodao 11 skokova i šest asistencija.

Nakon meča nekadašnji saigrači u Denveru su se sreli na parketu Pepsi Centra i razmijenili par rečenica uz srdačni zagrljaj.

"Drago mi je da je Nurkić dobro. Primijetio sam da je smršao, drago mi je da će se vratiti i zaigrati ponovo", izjavio je srbijanski košarkaš nakon susreta.

Top Komentari

ragnarrsonn
Jokic ga je izbacio iz Denvera
0 5
GMOkokoshka
Lijepo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi