Jokić na triple doubleu, a njegov trener se ljutio na njega: Nedopustivo!
Foto: EPA

Triple double učinak pokvario je s čak 10 izgubljenih lopti

Jokić na triple doubleu, a njegov trener se ljutio na njega: Nedopustivo!

Denver Buggetsi sinoć su poraženi od Kingsa u Sacramentu rezultatom 125:115. Momčad Nikole Jokića unatoč njegovim odličnim igrama je trenutačno na slabom omjeru 1-4.

Unatoč činjenici da je sjajni srpski centar bio na triple-double učinku (26 poena, 11 skokova i 12 asista), trener Nuggetsa Michael Malone bio je nezadovoljan učinkom popularnog Jokera. Zamjerio mu je na čak 10 izgubljenih lopti.

''Čak 37 poena smo dopustili iz 20 izgubljenih lopti. Nikola je imao čak deset pogrešaka, to je nedopustivo. On je odličan igrač, bio je na triple-doubleu, ali u posljednjoj četvrtini je imao čak sedam prodanih lopti, zbog čega smo primili 14 poena. Nekad dobre momčadi mogu pobijediti same sebe, ali tada bih nam dao kompliment jer u ovom trenutku nismo dobri. Druga četvrtina je bila sramota, za poluvrijeme smo primili čak 71 poen. Obrana je bila katastrofa. Treća četvrtina je bila korektna, ali onda smo opet pali'', kazao je trener Denvera.

Top Komentari

douglasssy
To je pravi pedagog. Super je sve to, masina si, ali ti kao pojedinac dovedes do toga da tim gubi posjed, jer gledas licnu statistiku. Ovakvi bi svi treneri trebali biti. Ovako bi se djeca trebala uciti, ali vrlo je vazno za oca da mu je sin najbolji strijelac. ?
1 0
Famoza
Onda je imao qutro double il kako se kaze vec, jedino harden i westbrick mogu gubiti vise lopti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi