Jokić: Ne želim da se vratim dok ne budem 100% spreman
EPA

Centar Denvera se oporavlja od povrede zgloba

Jokić: Ne želim da se vratim dok ne budem 100% spreman

E. Ganibegović

Srbijanski centar Nikola Jokić je prije nekoliko dana doživio nezgodnu povredu zgloba, a kako sam kaže ne planira se vratiti na teren dok ne bude 100% spreman.

Jokić je jedan od najboljih igrača Denvera ove sezone, što govore njegove brojke od 15,5 poena, 10,6 skokova i 4,6 asistencija po meču.

"Bolje je, ali neću se vratiti dok ne budem spreman. Nije fer prema saigračima i treneru jer ne mogu da dam sve od sebe", rekao je Jokić, pa zatim dodao:

"Medicinski tim radi sjajan posao. Održavaju me u formi. Čekam samo da se zglob oporavi, da budem spreman. Ne želim da ispadnem iz forme, radim sve što mogu dok sam u ovom stanju, kako ne bih morao da se spremam kada se oporavim."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi