Joksimović i Aleksić u Igokei

Joksimović i Aleksić u Igokei

Midhat Šljivak

Viceprvak Bosne i Hercegovine košarkaški klub Igokea u novu sezonu će ući znatno pojačana.

Ugovore sa timom iz Aleksandrovca trebali bi uskoro potpisati Nebojša Joksimović i Vukašin Aleksić. Joksimović je bio član Igokee u drugom dijelu prošle sezone, ali je na kraju iste napustio klub, no nakon što mu je propao angažman u Montepaschiju iz Siene gdje se nalazio na probnom radu, odlučio sa na povratak u redove viceprvaka Bosne i Hercegovine.

Igokeu bi pored Joksimovića trebao pojačati i playmaker Vukašin Aleksić, koji je prošlu sezonu proveo u ekipi Radničkog iz Kragujevca, a u karijeri je još nastupao i za beogradski Partizan, te za ruski Nizhnyi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.