5

Komentari (5)

muftup_skoro
Belgija moze ka tituli
K79
Tek se sada vidi kolika je šteta što smo izgubili od Slovenije jer je zrijeb bio malo čudna da kao drugo plasirani idemo na francusku baš šteta jer jučer gledam ostale utakmice pa sa svima bi se mogli nositi i bez Marice pogotovo što bi i ostale djevojke bile opuštenije jer juče se baš vidjelo koliko su bile pod dojmom francuskinja a sam procenat šuta sve govori, bas steta jer pitanje je koliko će se Jones u budućnosti odazivati sa obzirom na njen nevjerojatno gust raspored , baš šteta ali šta je tu je idemo dalje !
celikze
Bravo djevojko ti si stroj…
user1597698961
Nadati se da belgija ne osvoji,jer bi u tom slucaju sigurno messeman bila MVP ,,ako belgija ispadne mislim da je Jones sigurno MVP
doledolovski
Aferim,kapa do poda
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti