Josh Adams potpisao za Virtus iz Bologne

Bit će suigrač našeg Amara Alibegovića

Josh Adams potpisao za Virtus iz Bologne

Sjajni američki combo bek Josh Adams pojačat će Virtus iz Bologne. 

Atraktivni Amerikanac u Italiju seli iz Španjolske, iz dresa Unicaje za koju je u prošloj sezoni imao nekoliko zaista impresivnih partija. 

Radi se o fantastičnom strijelcu koji nerijetko ima problema sa selekcijom šuta što ga koči da ne igra u najjačim NBA ili europskim klubovima pa dosta puta zna biti dosta 'težak' suigrač, no o kakvom se košarkašu radi govori činjenica da je u protekloj sezoni dobio nagradu za najspektakularnijeg igrača ACB lige. 

Europski put počeo je u Avtodoru iz Saratova a osim Unicaje nosio je dresove Anadolu Efesa i Besiktasa, te je imao epizodu u Kini u Shanxi Dragonsima. U Bologni će ga dočekati i naš reprezentativac Amar Alibegović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi