Član KK Spars Sarajevo

Jovanović: Sloboda je kvalitetan i zahtjevan protivnik

S. Mlaćo

Veliki broj povreda nekoliko ključnih igrača mnogo je uticao na posljednje rezultate KK Spars.

Sarajlijama definitivno ne ide, a trenutno su četvtoplasirana ekipa lige 10. Ipak, iskusni Zlatko Jovanović već se pokazao kao veliko pojačanje i od njega će sutra prijetiti najveća opasnost za Sobodu iz Tuzle koja gostuje u Skenderiju. 

Sparsi su pod imperativom pobjede, ali sigurno da se Tuzlaci neće lako predati. 

""Sigurno da nas očekuje jedna teška utakmica i zahtjevan protivnik. To će biti utakmica dva tima koji žele plasman u Ligu 6, a Sloboda je sigurno dobar i jak protivnik koji igra u dobrom ritmu. Mi igramo kući i nadam se uz jednu želju i borbenost svih nas da možemo ostvariti dobar rezultat, a to je naravno pobjeda", istakao je za SportSport.ba Jovanović. 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Pozivam navijače da nas podrže i da u jednom prelijepom ambijentu odigramo dobru utakmicu", dodao je iskusni košarkaš. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi